Tamási Rock Est

2024. július 07. vasárnap
Rock Estre invitáljuk látogatóinkat július 7-én

Fergeteges hangulatú ROCK EST-re invitáljuk látogatóinkat július 7-én, vasárnap 17.00 órától a Tamási rendezvénytérre. A Tamási Művelődési Központ munkatársai örömmel várják a rockzene rajongóit ezen a napon, amikor 3 zenekar ad koncertet egymás után. 
17.00 BLUES TRAVEL BAND
Az öt éve alakult, szekszárdi Blues Travel Band az amerikai bluest hozza el a zeneszerető közönségnek. Jimi Hendrix, Stivie Ray Vaughan, Gary Moore, B.B.King dalok mellett Radics Béla emlékét is ápolják. A zenekar rendszeres résztvevője a hazai fesztiváloknak (pl. Gastroblues) és városi rendezvényeknek. A repertoárjukban saját szerzemények is helyet kaptak. Rozé blues című dalukból nagy sikerű videóklip is készült. A zenekar jelenleg saját szerzeményekből álló albumán dolgozik.
19.00 VELOREX GTI
A 2017-ben alakult, de 2023-tól új felállásban működő szekszárdi Velorex GTI nevű zenekar elsősorban a klasszikus rockzene gyökereit képviseli. Rendszeres résztvevői határon túli és hazai rendezvényeknek, motoros fesztiváloknak. Repertoárjuk többrétű, elsősorban a klasszikus, dallamos rockot képviseli. Tamásiban a Classic Rock Tribute műsorukkal fognak fellépni, mely elsősorban a hetvenes-nyolcvanas évek rockzenéire épül. Nagy-Britannia (Rainbow, Whitesnake, Deep Purple stb.), az Egyesült Államok és Ausztrália (Guns N' Roses, AC/DC) világhírű rock bandáinak dalaira épülő számok szólalnak majd meg előadásukban.
21.00 TORNÓCZKY ALL ACCESS
A TornóczkyAll Access zenekar 2022 júliusában mutatkozott be hivatalosan, azóta százhúsznál is több videót publikáltak a YouTube-on, többek között egy stúdió session sorozatot, olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A csapat megannyi nívós eseményen (például Barba Negra, Akvárium Klub, Pécsi Est, Club Hollywood Nyíregyháza, Kőbányai Blues Fesztivál, Vidor fesztivál, Debreceni Bor- és Jazznapok, Zsámbéki Blues Piknik) fellépett az elmúlt két évben. 2023. szeptember 15-én jelent meg első lemezük “Elkezdték, folytatjuk…” címmel, mely elérhető minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is. A zenekar alapítója ifj. Tornóczky Feri, gitáros, a Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese, mellette Nagy Ricsi énekel, Temesi Berci basszusgitározik, Zombori Atus dobol.

    tamasikultura.hu Copyright © 2024 Minden Jog fenntartva
    IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ