Városi Gyermeknap

2024. május 26. vasárnap
A Tamási Művelődési Központ munkatársai szeretettel várják a gyerekeket, május utolsó vasárnapján!

Kedves gyerekek, szülők, nagyszülők!
Nagy szeretettel várunk benneteket 2024. május 26-án, vasárnap a Városi Gyermeknapon, ahol megtelik a rendezvénytér játékokkal, sok-sok érdekességgel és vidámsággal.
Számos interaktív program, ügyességi verseny, bemutatók, kutyás foglalkoztató, tűzoltóautó- és rendőrautó bemutató vár majd titeket, részt vehettek zenés, kézműves foglalkozásokon, kipróbálhattok több fejlesztő társas-játékot óriás verzióban, emellett régi népi játékokat is. Ugrálhattok légvárakon, ugrálóvárakon, betekintést nyerhettek a Varázslatos Cirkuszi Akadémia művészeinek látványos világába, segítségükkel kipróbálhatjátok a cirkuszi mutatványokat, valamint egy Dottó kisvonattal (ami Szemlédy-Regős Ákos felajánlása) bejárhatjátok Tamási utcáit is.
A rendezvénytér körszínpadán is folyamatos lesz a nyüzsgés. Megnézhetitek az Aranyerdő Óvoda csoportjainak műsorát, együtt énekelhettek és táncolhattok a jól ismert dalokra Kuna Valival és Testvéreivel a mesekoncertjükön, majd folytatva a táncot, a Würtz Ádám Általános Iskola Művészeti Tagozatos Növendékeinek műsorát tekinthetitek meg, s a színpadi programok zárásaképp interaktív kutyás bemutatót tartanak gazdáikkal a VÁR-lak Bazár kutyusai.
Az idei évben sem maradhat el a mindig népszerű arcfestős stand, ahol bármivé átváltozhattok, csillámtetoválással gazdagodhattok, emellett a büféseknél finomabbnál finomabb falatokat és hűsítőket kóstolhattok majd.
A sok-sok lehetőség között, kisebbek és nagyobbak is megtalálhatják a nekik leginkább tetsző elfoglaltságot! Legyetek részesei ti is ennek a fantasztikus napnak! Várnak Titeket nagy szeretettel a művelődési központ munkatársai!

 

tamasikultura.hu Copyright © 2024 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ