PÉNZTÁRI NYITVA TARTÁS

2024. január 31. szerda
A képen és a leírásban olvashatják jegyértékesítési információinkat.
Kedves Látogatóink!
A kellemetlenségek elkerülése érdekében az alábbi információkra hívjuk fel a figyelmüket: 💵💳🎫☎️❗️
A képen az intézmény pénztárának nyitva tartási rendjét olvashatják, a hét minden hétköznapján, DÉLUTÁN tudják igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat.
Örömünkre, az előadásainkra rendkívül nagy az érdeklődés, többször teltházas darabokkal, koncertekkel várjuk Önöket. Az ezekre az alkalmakra ELTETT JEGYEK ÁTVÉTELÉRE ÉS KIFIZETÉSÉRE – legyenek azok belépődíjas, vagy regisztrációs jegyek – a jövőben 5 MUNKANAP áll az érdeklődők rendelkezésére, ezt követően azok minden további értesítés, megkeresés nélkül ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLNEK. Ennek a gyakorlatnak a bevezetésére azért van szükség, mert több esetben telefonhívásunkat, üzenetünket követően sem vitték el a félretett jegyeket, miközben várólisták alakultak ki egy-egy előadás kapcsán.
Jegyeket csak a tmk7090@gmail.com e-mail címre és a 74/471-105, 30/520-4817, 20/270-9375 telefonszámra érkezett kérések alapján tudunk csak eltenni 5 napra, a posztjaink, megosztásaink alá írt KOMMENTEK ALAPJÁN NEM. Számos esetben olyan megosztások alá írták meg igényeiket, melyek nem a mi oldalaink, így azokat értelemszerűen nem tudjuk követni.
Intézményünkben csak KÉSZPÉNZES fizetésre van lehetőség. 💵🪙
Azokon a plakátjainkon, melyeken az olvasható, hogy a jegyeket ONLINE értékesítés útján tudják megvenni, azokra az előadásokra a jegypénztárunkban nincs papír alapú, nálunk megvásárolható belépőjegy.
Köszönjük figyelmüket, szeretettel várjuk Önöket az év további előadásaira is! 🙂
tamasikultura.hu Copyright © 2024 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ