APACUKA zenekar gyermekkoncertje

2023. április 16. vasárnap
Fakanalakat, építőmesteri szerszámokat, picipókot, kiscsigát, túrógombócot, habos kakaót ne feledjétek! Egy buborékban mindez elfér.

Április 16-án 16.00 órakor az APACUKA zenekar gyermekkoncertjére várjuk a családokat a művelődési központ színháztermében!
Az együttes a gyermekeknek szóló zenekarok legújabb generációja, üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Interaktív, játékos, táncos koncertjeinken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak.
Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magával ragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.
A változatosan hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek, a rocktól a világzenén át a reggae-ig.

Jegyek vásárolhatók a  Zöld Pont és Civilházban (Tamási, Deák F. u. 43.) pénztári nyitvatartási időben, hétköznapokon 12.00 és 18.00 óra között, valamint online a
https://tixa.hu/apacuka-tamasi-2023?fbclid=IwAR3TOPIeQaZihd4HstADBq3e3_7i1hkMpqctx97o28fJyvUxuaP-cfgtkJ8 oldalon.

Fakanalakat, építőmesteri szerszámokat, picipókot, kiscsigát, túrógombócot, habos kakaót ne feledjétek! Egy buborékban mindez elfér.
Várunk Benneteket szeretettel egy szuper táncórára!

    tamasikultura.hu Copyright © 2023 Minden Jog fenntartva
    IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ